Изберете страница

Milesight Mini 3.0 Series

Milesight Mini 3.0 Series

Новата серия IP камери на Milesight се отличават с миниатюрни размери, стилен дизайн и лесен монтаж. Те притежават впечатляващи функции и са създадени по най-съвременни технологии.

Н.265+
Специално разработената и подобрена от Milesight Н.265+ технология от най-висок клас бележи изключителен прогрес в компресирането на файловете и намалява до 70-80% трансфера на дании по интернет в сравнение с Н.264 компресията.

Широк ъгъл, висока резолюция
Новата серия мини IP камери на Milesight притежават впечатляващи функции и са създадени по най-съвременни технологии. Въоръжени с 2.8мм ултра широкоъгълни обективи те са в състояние да уловят до 120 ° зрително поле, а ултра високата резолюция от 5МР гарантира изключителна детайлност на картината.

IP67&IK10
Камерите притежават най-висок клас водоустойчивост (IP67) и вандалоустойчивост (IK10). Тази революционна комбинация ги защитава от всякакви неблагоприятни въздейсвия и гарантира безупречната им работа.

0.001Lux Ultra Low-light
Камерите от Mini Series 3.0 постигат изключително детайлни цветни изображения дори и при ниска осветеност (0.001Lux)

Първокласен 140dB Wide Dinamic Range (WDR)
Mini Series 3.0 предлага първокласен 140dB WDR. Широкият динамичен обхват (WDR) е технология, която позволява на камерата да заснема качествено изображение в случаи на значителна разлика между тъмни и ярки участъци в картината. Конвенционалните IP камери на пазара, даже и тези с висока резолюция 4MP и 5MP предлагат до 120dB WDR. Тази супер WDR технология позволява на камерите да записват сцени с високо качество и точно възпроизвеждане на цветовете, дори когато интензивността на осветеност варира значително.

Камерите от новата мини серия разполагат с усъвършенстваната Smart IR II технология. За да се повиши производителността на Инфрачервената просветка са приложени иновативации както в технологията на компонентите, така и в проектирането на корпусите. Комбинацията между инфрачервени диоди от последно поколение и специализиран антирефлекторен панел осигуряват многократно подобрена яркост и детайлност на картината.

3-осен механичен дизайн
Mini Series 3.0 разполагат с механизъм за движение по 3-те оси за бързо и лесно регулиране ъгъла на наблюдение, което позволява прецизното позициониране на камерите.

Изкуствен интелект (AI)
Камерите от мини серията на Milesight разполагат със съвършена система за интелигентен видео анализ Video Content Analysis (VCA). С нейна помощта се извършва автоматичен анализ на заснетото видео в реално време за откриване и определяне на времеви и пространствени събития.

Актуални предложения

Продукти

Select your currency
BGN Български лев