Изберете страница

Най-иновативното решение при IP камерите на потребителско ниво, включващи широка гама от мини мрежови камери и видеорекордери.

Те се отличават с компактен дизайн и изключително качествено мегапикселово видео.

 

Нов сензор и иновативен чипсет

Оборудвани с най-новите сензори и иновативния чипсет Ambarella,  мини сериите на Milesight  предоставят отлично качество на изображението, което осигурява по-отчетливи видео изображения с реалистично пресъздаване на цветовете, с най-ниския битрейт за HD и Ultra HD качество и h.265 кодиране,  два пъти по-ефективно от h.264.

Нов потребителски интерфейс

Потребителите на Milesight и по-специално на мини сериите могат да се насладят на възможността лесно да управляват своите мрежови камери, чрез чисто нов и опростен интерфейс.

Ново мобилно приложение

Компанията Milesight е разработила приложението M-Sight за IOS и Android, което позволява на потребителите да се регистрират, да преглеждат и контролират техните мрежови камери, а също и ONVIF- глобален отворен стандарт за свързване на мрежови видео устройства, управлявани дистанционно по интернет от смартфони с помощта на Wi-Fi, 3G или 4G връзка.

D-digital WDR и True WDR

Отлично HD видео качество

Мини сериите на Milesight  разполагат с 720P/1080P HD видео яснота, която гарантира богати детайли и отлично качеството на изображението при запис.

Аларма

С цел защита на камерите от злонамерено манипулиране, IR / мини куполни камери разполагат с алармена функционалност. Всяко действие, свързано с отстраняване на капака на купола веднага задейства аларма.