Изберете страница

Всяка една камера за външно видеонаблюдение би трябвало да е защитена до някаква степен от външните и метеорологичните условия. Някои модели се държат сравнително добре при лек дъжд, сняг, топло време или вятър. Други притежават специални подобрения, като термостатичен контрол, който позволява на камерата да се загрее или охлади в зависимост от нуждата с цел запазване яснотата на образа. Трети са специално конструирани с метеоустойчиви и вандалоустойчиви корпуси така, че да издържат на проливен дъжд, обилен снеговалеж, ураганен вятър или екстремни горещини.

Различните въздействия от страна на климата се отразяват по разнообразен начин на камерите за външно видеонаблюдение.

Снегът и студеното време могат да доведат до обледяване на устройството, което да доведе до механични повреди.

От своя страна горещините могат да доведат до повишаване на вътрешната температура в устройството до точка на прегряване. Прегряването би накарало вашата камера за видеонаблюдение да предава изкривен образ, да забавя и прекъсва сигнала и дори би могло да доведе до повреда на електронните компоненти.

Силен вятър би могъл да доведе до счупване на стойката на булет камера за външен монтаж.

Проливен и продължителен дъжд би могъл да доведе до навлизане на вода и влага във вътрешността на камерата, което от своя страна да доведе до замъгляване на образа при конденз или при проникнала вода- до късо съединение и унищожаване на електрониката на устройството.

В индустриална среда с висока прахова замърсеност или наличие на агресивни химически елементи във въздуха камерите за видеонаблюдение също са изложени на опасност- подобни условия водят до бързото износване на техниката, чести повреди или незадоволителен по качество образ при видеонаблюдение.

Разбира се, има решение за видеонаблюдение при всякакви температурни, метеорологични и други тежки условия. Това е камерата HiSharp HS-T049CQ (TVI723), серия Grizzly на водещия тайвански производител на техника за видеонаблюдение HiSharp.

Камерата напълно отговаря на името на своята серия. Здрава и силна като мечка гризли HiSharp HS-T049CQ (TVI723) е способна да устои на всякакви климатични промени- от изпепеляваща жега, до сковаващ студ и от ураганен вятър до проливен дъжд.

HiSharp HS-T049CQ се отличава с яснотата на предаваното изображение. Снабдена с висококачествена и чувствителна матрица 1/3” SONY CMOS : 2.0 Mega 2440H + SONY 323 и резолюция от  2Mpx камерата е способна да даде чист и ярък образ при всякакво време навън. Тя притежава инфрачервена подсветка с обхват 30 метра, което ви дава възможност за достатъчно ясно виждане през нощта или при ниска осветеност.Благодарение на високия индекс на влагозащита IP68 (?) “Гризли” не се страхува дори от най-проливния дъжд или мокър сняг.

Произведената в Тайван HiSharp HS-T049CQ е подходяща за видеонаблюдение на хижи, сгради в планински условия, селскостопански обекти, пчелини, а също и индустриални обекти с агресивна среда, прахова замърсеност и при всякакъв друг вид монтиране на открито, където би могла да бъде изложена на сурови метеорологични и други външни условия-тя е създадена да им устои с лекота.

Камерата HiSharp HS-T049CQ можете да поръчате чрез нашия онлайн магазин, https://avicam-bg.com/, на електронната ни поща sales@avicam-bg.com  или на телефони  02 /8327084 02/8325757. Можете да ни намерите също така и чрез Вайбър на номер 0885334438.

Заповядайте!

Select your currency
BGN Български лев