Изберете страница
AHD технологията е разработена от корейската фирма NEXTCHIP и е подобна на HD-TVI и на HDCVI, но докато последната е защитен патент на DAHUA, то analog high definition е “отворен” стандарт, т.е. може да бъде използван и доразвиван свободно от производителите на техника за видеонаблюдение.
Предимства:
–  HD-резолюция
–  Без забавяне на изображението, без загуба на качеството
–  Без компресиране на сигнала
–  HD-видео пренос с резолюция 720P/1080P по коаксиален кабел 75-3 или коаксиален кабел с подобен стандарт на растояния от 500м
–  Лесна инсталация “plug&play”
–  Съвместимост
Изключително важно е универсалното приложение на AHD видео рекордерите – те могат да рабят както с analog high definition , така и с аналогови камери. Тази съвместимост позволява изключително атрактивна цена на продуктите. Паралелно, на пазара се предлагат и видео рекордери с трибридна функция, т.е. възможност за работа с трите стандарта камери: аналогови с резолюция D1/960H, AHD и IP, превръщайки се в отлично решение за присъединяване на вече изградени системи.
 Analog high definition -камерите се произвеждат с 1.0MP, 1.3 MP CMOS-sensor. Тъй като тази технологият е най-бързо развиваща се, с тенденция напълно да измести стандартните аналогови продукти, скоро на пазара се очакват и 2.0MP analog high definition -камери. Препоръчителни са висококачествените CMOS-сензори, като SONY IMX238, които разполагат с повишена чувствителност при слаба осветеност (най-вече в нощен инфрачервен режим).
В магазина на АВИКАМ ООД, на ул. Братя Миладинови 60 в София, ще намерите 1.0МP и 1.3MP AHD камери, 4-, 8- и 16-канални AHD дигитални видео рекордери, придружени от професионалната ни консултация.
Select your currency
BGN Български лев