Изберете страница

Безплатна доставка

за поръчки над 200лв.

Проверка на пратка

за всяка пратка

Връщане до 14 дни

при онлайн поръчки

Експресна доставка

до 1 работен ден

Физически магазин

и собствен сервиз

Актуални предложения

Повече за АВИКАМ

АВИКАМ ООД e един от водещите български дистрибутори на системи за видеонаблюдение и контрол. Имаме вече над 15 годишен опит във вноса и разпространението на висококачествени продукти с отлично съотношение цена-ефективност-ефикасност.

Горди сме да кажем, че работим със сериозни производители на висококачествено оборудване което гарантира на нас и клиентите ни голяма надеждност и все по-малка дефектируемост – доказано с годините.Някои от тях са: RaySharp – един от 10-те най-големи  производители в сферата на видеонаблюдението  в световен мащаб,  Milesight – производител на висок клас IP камери и оборудване с безкомпромисно качество, JUFENG / XM Technology  –лидер в призводството  на  DVR устройства за видео запис и авангардни IP базирани решения за домашна автоматизация и сигурност

Повече от 10 години висококачествени продукти

Реномирани производители на световно ниво

Безупречно пред и след-продажбено обслужване

Подробна техническа документация и материали

Последни статии

Системи с лицево разпознаване RaySharp

Системи с лицево разпознаване RaySharp

Системите с лицево разпознаване могат напълно да заместят контрола на достъпа чрез магнитни карти в офиси, бизнес центрове и производствени обекти. Те могат както да пропускат само определени хора в обекта, така и да следят за спазването на работното време от страна на служителите.
Важно е да отбележим, че камерите със софтуер за лицево разпознаване са способни да засекат и идентифицират множество лица, намиращи се в различни точки на предавания образ. Това ги прави много подходящи за използване в търговски обекти или други места, където е необходимо идентифицирането и разпознаването на хора намиращи се сред различни елементи от средата- като стелажи и рафтове, изложени артикули, маси и столове в ресторанти и увеселителни заведения и други. Системите за лицево разпознаване могат да помогнат на собствениците на такива обекти за идентифицирането на крадец или друг нарушител при повторната му поява в обекта и да подадат сигнал към охраната или оператор така, че нарушителят да бъде задържан или не допуснат в обекта.

виж повече
Камери с вграден софтуер за разпознаване на автомобилни регистрационни номера

Камери с вграден софтуер за разпознаване на автомобилни регистрационни номера

Системите за видеонаблюдение способни за разпознаване на номера за идентификация на транспортните средства се налагат да бъдат използвани в редица случаи за обезпечаването контрола на достъп до данъчни и акцизни складове, паркинги и гаражи, индустриални обекти и други места.
Разбира се, ние от Авикам ООД можем да предложим решение- това са LPR камерите на Milesight.

виж повече
Сравнение между изображения с резолюции 2MP, 5MP и 8MP(4K)- видеоклип

Сравнение между изображения с резолюции 2MP, 5MP и 8MP(4K)- видеоклип

При наличието на толкова много резолюции, на които камерите за видеонаблюдение работят, за потребителя често е трудно да се ориентира каква резолюция удволетворява неговата нужда. От една страна потребителят не желае да похарчи твърде много пари за ненужна техника,...

виж повече

Избери решение по марка

Марки

Избери решение по тип продукт

Продукти
Select your currency
EUR Евро