Системи за видеонаблюдение и контрол

За нас

 Авикам ООД системи за видеонаблюдение и контрол

АВИКАМ ООД e един от водещите български дистрибутори на системи за видеонаблюдение и контрол . Имаме вече над 10 годишен опит във вноса и разпространението на висококачествени продукти с отлично съотношение цена-ефективност-ефикасност.

Горди сме да кажем, че работим със сериозни производители на висококачествено оборудване което гарантира на нас и клиентите ни голяма надеждност и все по-малка дефектируемост – доказано с годините. Някои от тях са: Milesight Technology – лидер във високия клас IP камери и NVR устройства , JUFENG / XM Technology – един от водещите производители в сферата на видеонаблюдението - най-големия световен доставчик на AHD хибридни DVR устройства за видео запис , Fujian Forecam Optics Co.,Ltd (RICOM) – отвърден производител на обективи, Leshi Video Technology Co.,Ltd (LSVT) - производител пълна гама от камери за видеонаблюдение с доказана надеждност, ZMODO – авангардни IP базирани решения за домашна автоматизация и сигурност.

Във фирмата работят млади и перспективни специалисти с отлична професионална квалификация, готови да разрешат различни проблеми и да реализират идеите на нашите клиенти!

Наши дългогодишни партньори и клиенти са множество компании опериращи в сферата на сигурността и охраната:
- компании за цялостно изграждане на обекти
- инсталаторски компании
- агенции за сигурност и охрана
- ИТ компании
- системни интегратори
- търговски компании

Партньорите на АВИКАМ ООД ползват следните привилегии:
- безупречно пред и след-продажбено обслужване и техническа информация
- Разширени презентации, брошури, полезна информация за продажба
- Продуктови обучения
- Възможност за тест на нови продукти
- Специални отстъпки и ценови акции
- Протекция на бизнес интересите на инсталаторскте компании

Благодарение на висококачествените услуги и добрите препоръки от настоящите ни клиенти, разширяваме дейността си много бързо, както в България, така и на европейския пазар. Ние от АВИКАМ ООД сме сигурни, че ще отговорим на всички изисквания на настоящите и бъдещите ни клиенти!