Системи за видеонаблюдение и контрол

Milesight Starlight Premium

КАКВО Е STARLIGHT PREMIUM?

Starlight Premium най – авангардната серия от 2MP мрежови камери, която включва всички най- модерни технологии на Milesight, включително прецизната технология Starlight Premium, технологията WDR, и водещата H.265 компресия.

Starlight Premium се гордее да достави отлично качество на изображението във всякакви условия на осветеност, особено в ултра ниска осветеност и високо контрастни среди.


Вижте нашите Milesight продукти

Защо STARLIGHT PREMIUM?

HLC ( Highlight Compensation)

Технологията HLC открива силни светлинни петна, като например автомобилни фарове и прожектори в тъмното, след това компенсира района, за да може да се видят детайлите, които нормално биха били скрити.Скорост 60fps@1080P

Серията Starlight Premiumпредлага заснемане на кадри с висока скорост - до 60fps @ 1080p, която е два пъти броя на кадрите, предлагани от конвенционалните HD мрежови камери. Тази технология позволява на камерата да улови стабилни и ясни изображения на бързо движещи се обекти.
 До 60м IR обхват (Приложимо само за 7 – 22мм обектив )

Оборудван с мощни инфрачервени светодиоди от най-ново поколение, серията Starlight Premium може да достигне до 60 метра IR обхват , който значително улеснява наблюдението на външни обекти през нощта.
 Безпрецедентна осветеност 0.002Lux

Проектирана от водещите в индустрията Milesight, технологията Starlight Premium, предлага на пазара 2MP мрежови камери, които могат да функционират в условия на минимална осветеност – 0.002Lux(Color) или 0.001Lux(B/W).Първокласен 140dB Wide Dinamic Range (WDR)

Starlight Premium предлага първокласен 140dB WDR. Широкият динамичен обхват (WDR) е технология, която позволява на камерата да заснема качествена картина в случаи на значителна разлика между тъмни и ярки участъци в картината. Конвенционалните IP камери на пазара, даже и тези с висока резолюция 4MP и 5MP предлагат до 120dB WDR. Тази супер WDR технология позволява на камерите да записват сцени с високо качество и точно възпроизвеждане на цветовете, дори когато интензивността на осветеност варира значително.ВодещаH.265 компресия

Като пионер в използването на H.265 компресия, серията Starlight Premium на Milesight е изпитана във времето и два пъти по-ефективна от H.264 моделите по отношение на честотната лента, съхранение и битрейт, като същевременно се поддържа високо качество на изображението.

50% намаление на трафика
50% по-нисък битрейт при същото качество на картината
Изпитана във времето технология до 8K

 

Демо записиВижте нашите Milesight продукти