Системи за видеонаблюдение и контрол

Предлагани марки

FENG Technology

Компанията Hangzhou Jufeng Technology Co.Ltd е разположена в Hangzhou, Китай. Това е най-голямото технологично предприятие в сектора на сигурността.

От 2008г. насам компанията преминава от високотехнологично предприятие в изследователски център и съчетава производство, продажби и сервиз. Основни продукти, включително DVR, DVS, Portable DVR, IP камери, cloud technology, които обхващат главно големи области, като контрол на трафика и интелигентни системи за него, сигурност и защита на градовете, жилищен контрол и т.н., се прилагат широко в телекомуникациите, електроенергетиката и опазване на водите.

Фирмата се концентрира главно върху разработката на цифрова видео/аудио компресия, съхранение, декомпресия и преносна мрежа.

През 2012г. фирмата пуска нов тип интелигентен хибриден DVR с висока разделителна способност и в комбинация с cloud tehnology, реализира plug and play функция само с една стъпка от интернет, което в голяма степен се прилага при защита на домовете от кражби, и води до появата на нова ера в сигурността - DVR 4.0.

За по-подробна информация посетете сайта на производителя: www.jufenginfo.com

Продукти от FENG Technology

Категория: